Referenssit

Meille on tärkeää hyvä yhteistyösuhde asiakkaisiimme.


Palautekeskusteluissa saamme paljon kiitosta toimintatapamme lisäksi siitä, että toteutuksissamme yhdistyy tutkittu tieto, käytäntö ja konkretia.

”Johtamislupausten muotoilu Timanttia Consultingin asiantuntijoiden avulla antoi mahdollisuuden osallistua itse täysipainoisesti prosessiin, kun fasilitointi oli ammattilaisilla hallussa. Kehittämisen tuloksena luvassa on selkeää ajan ja rahan säästöä, kun johtamisen pelisäännöt ovat selvät ja kaikkien keskittyminen yhteisesti sovittuihin asioihin helpottunut ja lisääntynyt.”

Jukka Räisänen, hotellinjohtaja, St. George

Lue asiakastarina johtamislupausten muotoilusta Hotel St. Georgessa

Jo tarjouspyyntövaiheesta alkaen yhteistyö Timanttian asiantuntijoiden kanssa oli sujuvaa ja luontevaa. Tarpeemme ymmärrettiin ja meitä kuultiin ja kuunneltiin koko yhteisen matkan ajan. Erityisen hyvää oli se, että Timanttia piti kirkkaana mielessä alussa yhdessä sovitut askeleet silloinkin, kun me asiakkaana meinasimme poiketa polulta. Työpajojen fasilitointi oli ensiluokkaista ja muut henkilöstölle suunnatut tilaisuudet toteutettiin aidosti osallistavasti ja niissä näkyi, kuinka hyvin Timanttia oli sisäistänyt toimintaympäristömme vahvuudet ja haasteet. Lopputulos on asiakkaan eli meidän näköisemme, mutta se ei olisi ollut sitä ilman Timanttian huikeiden asiantuntijoiden tukea ja ammattitaitoa.”

Pirjo Kujala ja Helena Pulkkinen, Avitetty hybridityö -hanke, Aluehallintovirasto

Lue asiakastarina Avitettu hybridityö

”Ensimmäisessä virtuaalisesti toteutetussa esimiesvalmennuksessa kiitosta tuli ajankohtaisista aiheista monipaikkaisen työn johtamiseen liittyen sekä pienryhmäkeskusteluista. Meille jäi erittäin positiviinen kokemus Timanttia Consultingin asiantuntevuudesta, konkreettisista esimerkeistä sekä onnistuneesta virtuaalisesta toteutuksesta.”

Hanne Laitila, HR Manager, Alma Talent

”Timanttian etätyön johtamisen koulutukset antoivat erinomaisia konkreettisia keinoja 35 henkilön johtotiimillemme etätyön johtamiseen. Yli 400 hengen organisaatiomme on sijoittunut kolmen eri maakunnan alueelle ja tiimiläisiä löytyy yli 15 paikkakunnalta, joten esimiestyö vaatii vahvoja etäjohtamisen taitoja. Koulutukset koettiin ajatuksia herättävinä sekä käytännönläheisinä. Jaoimme koulutuksissa myös hyväksi havaittuja kokemuksia ja vinkkejä toisillemme, mihin arjessa on liian harvoin aikaa. Etätyön lisäännyttyä nämä opit on otettu vahvasti käyttöön koulutuksen tuomalla varmuudella.”

Susanna Mäkiniemelä, HR-asiantuntija, Meidän It ja talous MEITA

”Nordean kiinnitysluottopankki järjesti etäkoulutuksen asiantuntijoilleen ja tiiminvetäjilleen tilanteessa, jossa etätyöstä oli jo paljon kokemusta. Lyhyellä ja sisällöllisesti tarkkaan rajatulla koulutuksella haluttiin tarjota työkaluja oman työn parempaan johtamiseen ja hallintaan. Kokemusten jakaminen linjoilla oli aktiivista ja valmentaja onnistui antamaan konkreettisia vinkkejä, joilla varmistaa keskittymiskyky ja tuloksellisuus hektisessä työssä. Koulutuksesta pidettiin ja se sai positiivisen palautteen.”

Markus Joas, Head of Mortgage Products, Nordea

”Teimme yhteistyötä Timanttian kanssa noin vuoden ajan organisaation toimitiloihin ja työskentelytapoihin liittyvässä muutostilanteessa. Timanttian asiantuntija on käynyt puhumassa, valmentamassa ja kouluttamassa organisaatiomme kaikilla tasoilla johtoryhmästä alkaen. Henkilöstömme on tykännyt Timanttian käytännönläheisestä ja vuorovaikutteisesta tyylistä.”

Ulla Pitkänen, henkilöstöjohtaja, Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Saimme asiantuntevan ja käytännönläheisen esimieskoulutuksen etäjohtamiseen. Timanttian asiantuntija toi paljon konkreettisia esimerkkejä sekä näkemyksiä käytännön tilanteisiin, saimme myös uusia työkaluja esimiestoiminnan kehittämiseen. Vaikka koulutus järjestettiin etänä, se onnistui siinä erittäin hyvin.

Henri Ketola, henkilöstöpäällikkö, Diktamen

”Taiteen edistämiskeskuksessa tehtiin etäjohtamisen valmennus esimiehille ja verkkovalmennusten sarja henkilöstölle hajautetussa tiimissä toimimisesta. Siihen oltiin hyvin tyytyväisiä. Työnantajan ja vastuualuepäällikön näkökulmasta pidän tilannetta parhaana mahdollisena lopputulemana koulutuksen järjestämisestä.”

Eva-Maria Hakola, kehittämispäällikkö, Taiteen edistämiskeskus

Lue koko asiakastarina täältä.

”Järjestimme kaksi henkilöstöluentoa otsikolla: Työ muuttuu – Miten se vaikuttaa sinuun? Luento oli asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja toi hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat. Se sai meillä aikaan paljon hyvää keskustelua etätyön johtamisesta.”

Pauliina Heiskanen, HR Partner, Työeläkeyhtiö Varma

”Timanttia on toiminut kouluttajana useissa Alma Talentin koulutuksissa ja seminaareissa. Olemme tehneet myös yhteistyötä online-koulutusten saralla. Timanttian koulutukset ovat saaneet kiitosta hyvästä sisällöstä, vuorovaikutuksesta ja harjoituksista. Yhteistyö Timanttian asiantuntijoiden kanssa on aina miellyttävää!”

Marianne Peltola, koulutusten kehityspäällikkö, Alma Talent

”Timanttian Turun yliopiston yhteisten palveluiden esimiehille vetämää valmennuspäivää ‘Hajautettu tiimityö ja etäjohtaminen’ pidettiin ajankohtaisena ja ajatuksia herättävänä. Valmennuksen palautteissa kiiteltiin myös kouluttajan innostavaa tapaa vetää valmennus ja aktivoida osallistujia jakamaan toimivia käytäntöjä toinen toisilleen.”

Kati Kekäläinen, koulutussuunnittelija, henkilöstöpalvelut, Turun yliopisto

”Tehy järjesti etäkoulutuksen esihenkilöilleen sekä johdolleen tilanteessa, jossa koko henkilöstö oli toiminut hajautetusti puolen vuoden ajan. Koulutuksen ajoitus toimi hyvin, koska osallistujille oli ehtinyt kertyä riittävästi kokemuksia ja kysymyksiä etäjohtamiseen liittyen. Keskustelu linjoilla oli aktiivista ja kouluttaja antoi konkreettisia työkaluja etätyöntekijöiden parempaan johtamiseen ilman ylimääräistä ylätason puhetta. Koulutuksesta saatiin todella hyvää palautetta.”

Reeta Lehtonen, henkilöstöpäällikkö, Tehy