Meistä

Rakennamme työelämää, jossa ihmiset onnistuvat ja organisaatiot menestyvät

Vuodesta 2017 lähtien organisaatiot ovat luottaneet meihin johtamisen ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä, henkilöarvioinnissa sekä erilaisten kehitysprojektien toteuttamisessa. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaistamme timanttia.

Valmennukset voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi.

Asiantuntijamme

Ulla on modernin  johtamisen ja työelämän kehittäjä sekä Timanttian valmentajatiimin vetäjä. Johtamisen ja monipaikkaisen työn asiantuntijana Ulla on julkaissut myös kolme tietokirjaa ja kaksi muuta julkaisua. Pitkä kokemus valmentamisesta ja johtamiskulttuurien kehittämisestä auttaa löytämään asiakkaalle oikeat ratkaisut. 

Ulla Vilkman

Konsultti, toimitusjohtaja, perustajaosakas

040 515 8625

Kirsi on johdon valmentaja ja Timanttian valmentavia henkilöarviointeja toteuttavan tiimin vetäjä. Hän on Psykologiliiton sertifioima
henkilöarvioija. Kirsi auttaa asiakkaitaan tunnistamaan heidän tarvitsemansa kyvykkyydet ja kehittämään tiimidynamiikkaa. Hänen osaamisessaan yhdistyy liiketoimintaymmärrys ja ihmismielen asiantuntemus.

Kirsi Laine

Psykologi (PsM), perustajaosakas

044 505 1896

Saila on modernin työelämän kehittäjä, työyhteisövalmentaja ja työtapamuotoilija, jolla on monipuolinen liiketoimintaosaaminen ja pitkä kokemus b2b myynnin parissa. Sailan ajattelee ihmislähtöisesti ja hänellä on taito löytää todellinen hyvinvointi taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kohtaamispisteestä.

Saila Saarelma

Modernin työelämän kehittäjä, työyhteisövalmentaja, työtapamuotoilija

040 735 6160

Pirkko on johtamisen ja tiimityön kehittäjä ja menestyksekkään yrityskulttuurin edistäjä, jolla on vuosien kokemus kansainvälisessä ympäristössä toimivien asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta. 30 vuoden liiketoimintaosaaminen eri toimialoilta ja erilaisista tehtävistä yhdistettynä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaamiseen tekee Pirkosta todellisen modernin työelämän kehittäjän.

Pirkko Tavaila

Valmentaja, tiimikuiskaaja

040 195 5424

Sanna-Riikka on johtamisen ja tiimityön supernainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus johtamisesta vähittäiskaupassa sekä työskentelystä kansainvälisessä tiimissä. Sanna-Riikalla on vahva liiketoimintaosaaminen yhdistettynä valmennuskokemukseen niin johtajuus-, vuorovaikutus- kuin myyntitaidoissakin. Erityisosaamisalueena vuorotyön johtaminen.

Sanna-Riikka Valtonen

Valmentaja, johtaminen ja monipaikkainen työ

Niina työskentelee konsulttina ja valmentajana työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisen parissa. Hän on erikoistunut viime vuosina erityisesti kansainvälisten organisaatioiden, tiimien ja osaajien tukemiseen. Hän tekee myös henkilöarviointeja sekä tiimi- ja johtamisen arviointeja kaikenlaisille organisaatioille.

Niina Mäenpää

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, PsL, ICF-sertifioitu Coach

Mari työskentelee konsulttina ja kouluttajana työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisen parissa. Marilla on erityisen paljon kokemusta kasvuyrityksistä. Lisäksi Mari tekee henkilöarviointeja ja tiimityön kehittämistä kaikenlaisille organisaatioille.

Mari Järvinen

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, PsL, työnohjaaja, prosessikonsultti

Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, oikeustieteen maisteri, varatuomari ja hallintotieteiden tohtori, jolla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta sekä erilaisten organisaatioiden kehittämistyöstä. Henna on toiminut mm. kasvuyrityksen liiketoimintajohtajana, johtajana kuntaorganisaatiossa sekä vastannut elinkeinoelämää kehittävistä projekteista.

  Henna Väätäinen

  Modernin työelämän kehittäjä ja tutkija, konsultti, D.Sc (Admin), Public Administration

  Timanttian etätyön johtamisen koulutukset antoivat erinomaisia konkreettisia keinoja 35 henkilön johtotiimillemme etätyön johtamiseen. Yli 400 hengen organisaatiomme on sijoittunut kolmen eri maakunnan alueelle ja tiimiläisiä löytyy yli 15 paikkakunnalta, joten esimiestyö vaatii vahvoja etäjohtamisen taitoja. Koulutukset koettiin ajatuksia herättävinä sekä käytännönläheisinä. Jaoimme koulutuksissa myös hyväksi havaittuja kokemuksia ja vinkkejä toisillemme, mihin arjessa on liian harvoin aikaa. Etätyön lisäännyttyä nämä opit on otettu vahvasti käyttöön koulutuksen tuomalla varmuudella.

  SUSANNA MÄKINIEMELÄ

  HR-ASIANTUNTIJA, MEIDÄN IT JA TALOUS MEITA

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjous