Livewebinaarit

Timanttian maksuttomat livewebinaarit pitävät sisällään ajankohtaista asiaa johtamisesta, etä- ja hybridityöstä sekä työelämän ilmiöistä.

Hybridityön ajankohtaiset ilmiöt

Tiistai 6.2.2024 klo 8.00 – 9.00

Timanttia ja Toisintekijät järjestävät yhteisen maksuttoman stream-webinaarin, jossa kumotaan hybridityön harhaluuloja.  Webinaarissa käsitellään hybridityöhön liittyviä väittämiä, jotka nousevat esille tällä hetkellä henkilöstön kokemuksina ja tunteina niin valmennuksissa kuin työnohjauksessa.

Webinaarissa ajankohtaisista asioista keskustelemassa ja harhaluuloja kumoamassa ovat Mari Rosenlund, voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) sekä tiimi- ja organisaatiovalmentaja Toisintekijöiltä sekä Ulla Vilkman, monipaikkaisen työn asiantuntija Timanttia Consultingilta.

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöammattilaisille, ihmisistä ja kulttuurista vastaaville, esihenkilöille sekä liiketoimintajohdolle. Tilaisuus on maksuton. 

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä

Miten parantaa hybridityön työntekijäkokemusta?

Tiistai 5.3.2024 klo 8.30–9.30

Kuulet mitkä tekijät vaikuttavat tuoreen tutkimuksen mukaan eniten hybridityön työntekijäkokemukseen ja millaisiin asioihin työnantajana kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota. Saat myös konkreettisia vinkkejä siihen, miten hybridityöstä luodaan toimiva malli niin erilaisten yksilöiden kuin tiimien yhteistyön näkökulmasta.

Asiantuntijoina asiakasjohtaja Pekka Törrönen, Go On Feelbackistä ja monipaikkaisen työn asiantuntija Ulla Vilkman Timanttia Consultingista.

Lue lisää ja ilmoitaudu

Aiemmat livewebinaarit

Tallenteet aiemmista livewebinaareista löydät täältä