EASI-vuorovaikutusvalmennus

Haluatko järjestää tiimille kivan päivän etänä tai samapaikkaisesti?

EASI-vuorovaikutusvalmennus tarjoaa mukavan tavan tutustua tiimikavereihin uudesta näkövinkkelistä. EASI:a voidaan hyödyntää jokaisen omien vahvuuksien tunnistamiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen, tai sen avulla voidaan kehittää vuorovaikutustaitoja ja tiimidynamiikkaa.

Idea

EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoitus avaa konkreettisella ja käytännönläheisellä tavalla jokaisen vahvuuksia sekä sitä, miten oma käyttäytymistyyli ja tapa kommunikoida vaikuttaa muihin tiimissä. EASI-vuorovaikutusvalmennus on hauska ja helppo keino tutustua kollegoihin uudella tavalla, vauhdittaa uuden tiimin liikkeellelähtöä tai kehittää tiimin sisäistä yhteistyötä.

Valmennuksen sisältö

Osallistujat tekevät ennakkotehtävänä EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoituksen, jonka täyttämiseen menee noin 15 minuuttia. Jokainen saa henkilökohtaisen tulosraportin omasta tuloksestaan. Henkilökohtaisia tuloksia ei avata valmennuksessa, vaan tiimin tuloksia tarkastellaan yleisellä tasolla valmennuksen aikana.

 • Millainen minä olen ja mitä tuon tiimiin?
 • Millainen olemme tiiminä?
 • Miten voimme kehittää vuorovaikutusta entistä paremmaksi?

Toteutus

Valmennusta on toteutettu erittäin onnistuneesti etävalmennuksena, mutta myös lähivalmennus toimii. Tiimiytymisen näkökulmasta emme suosittele hybriditoteutusta.

Valmennuksen kesto 3 tuntia. Hinta 2.600 € + alv.

Pyydä tarjous valmennuksesta tiimillesi

Olemme yhteydessä yhden (1) arkipäivän kuluessa sopiaksemme kanssasi käytännön järjestelyistä.  Hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen, toteutus ja palautekeskustelu jälkikäteen sekä materiaali osallistujille sähköisessä muodossa. Hintaan lisätään mahdolliset matkakustannukset.

  Etätoteutus asiakkaan Teamsilla, Zoomilla tai Meetilla. 

  Maksuehto 14 vrk netto.

  Tutustu myös muihin palveluihimme.