Luennot ja asiantuntijapuheenvuorot

Uusia näkökulmia ja ajatusten herättelyä

Kaipaatko lyhyttä virittäytymistä tai täsmäiskua tietystä teemasta? Vai haluatko mieluummin inspiroida osallistujia ja tuoda erilaisia näkökulmia mukaan keskusteluun?

Teemme erilaisia puheenvuoroja tilanteen ja tarpeen mukaan. Puheenvuorot voivat olla lyhyitä tietoiskuja tai vuorovaikutteisia luentoja. Tavoitteena on usein näkökulmien antaminen ja uusien ajatusten herättely. Tarkoitus voi myös olla tiedon saaminen jostakin ajankohtaisesta teemasta. Luento voi toimia alustuksena myös työpajatyöskentelylle tai keskustelulle.

”Järjestimme kaksi henkilöstöluentoa otsikolla: Työ muuttuu – Miten se vaikuttaa sinuun? Luento oli asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja toi hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat. Se sai meillä aikaan paljon hyvää keskustelua etätyön johtamisesta.”

Pauliina Heiskanen, HR Partner, Työeläkeyhtiö Varma

Suosittuja aiheita

  • Monipaikkaisuudesta kilpailuetua
  • Sujuvan hybridityön johtaminen
  • Käytännön vinkit etäjohtamiseen
  • Oman työn hallinta ja yhteisöllisyyden ylläpitäminen hybridimallissa
  • Hyvinvointi hybridityössä
  • Digitaalinen kehonkieli ja vuorovaikutus digivälineissä
  • Johtajan oma hyvinvointi ja suorituskyky

”Nordean kiinnitysluottopankki järjesti etäkoulutuksen asiantuntijoilleen ja tiiminvetäjilleen tilanteessa, jossa etätyöstä oli jo paljon kokemusta. Lyhyellä ja sisällöllisesti tarkkaan rajatulla koulutuksella haluttiin tarjota työkaluja oman työn parempaan johtamiseen ja hallintaan. Kokemusten jakaminen linjoilla oli aktiivista ja valmentaja onnistui antamaan konkreettisia vinkkejä, joilla varmistaa keskittymiskyky ja tuloksellisuus hektisessä työssä. Koulutuksesta pidettiin ja se sai positiivisen palautteen.”

Markus Joas, Head of Mortgage Products, Nordea

Toteututapa

Puheenvuorot vaihtelevat lyhyistä 15–20 minuutin tietoiskuista tunnin ja jopa puolentoista tunnin luentoihin. Osallistumme myös erilaisiin paneelikeskusteluihin. Toteutus onnistuu sekä etänä että paikan päällä.

Etäpuheenvuorot voivat olla osallistavia tai tarkoituksena voi olla mahdollisuus kuunnella hyödyllistä asiaa samalla kun osallistujat ovat liikkeessä. Tällaisista kävelywebinaareista on tullut hyvää palautetta.

Ota yhteyttä, niin mietitään tilaisuuteesi sopiva puheenvuoro