Voimavaroja vahvistava esihenkilötyö

Esihenkilö – opi itsestäsi, onnistu tehtävässäsi!

Oletko joskus kokenut, että tiimipalaveri ei sujunut ihan niin kuin piti, et saanut viestittyä sitä mitä halusit, asia ei mennyt oikealla tavalla perille, ilmapiiri ei lämmennyt, tiimiläiset eivät innostuneet tai sitoutuneet yhteisiin asioihin? Tuntuuko siltä, että johtamisen tai yhteistyön rattaissa tuntuu olevan erilaisia häiritseviä kapuloita, eikä sovittuihin tavoitteisiinkaan päästä?

Esihenkilövalmennus on sinulle räätälöity!


Tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kun tehtävänä on saada aikaiseksi ja saavuttaa tavoitteita muiden ihmisten kanssa ja avulla. Itsetuntemus ja oman roolin oivaltaminen oikein on johtamistehtävässä tärkeää. Voisi sanoa, että voimavaroja vahvistava johtaminen lähtee hyvästä itsetuntemuksesta, ja on ennen kaikkea toimivaa vuorovaikutusta ja laadukkaita kohtaamisia.

Tässä henkilökohtaisessa valmennuksessa saat tukea ja käytännön tietoa sekä työkaluja tärkeään työhösi. Mikä parasta: Valmennus vie kaikkineen aikaa vain pari tuntia, ja saat heti käyttöösi arkeasi helpottavia vinkkejä! Valmennukseen sisältyy EASI-kartoitus.

EASI-kartoituksessa selviää

 • toimintatyylisi työssä
 • mitkä ovat vahvuutesi ja mahdolliset kompastuskivesi
 • vuorovaikutus- ja viestintätyylisi
 • motivaatiotyylisi
 • miten toimintatyylisi vaikuttaa työyhteisöön
 • oma kehittymispotentiaalisi

Esihenkilön valmennuspaketti sisältää

 • EASI kartoituksen ja henkilökohtaisen laajan, 19-sivuisen raportin, joka konkreettisella tavalla kuvaa omaa käyttäytymis-, vuorovaikutus-, motivaatiotyyliäsi sekä antaa käytännöllistä tietoa vahvuuksistasi, kompastuskivistä ja vinkkejä kehityskohteiksi. Ajankäyttösi kartoituksen täyttämiseen n. 15 min.
 • Etävalmennustapaamisen EASI-sertifioidun valmentajan kanssa, jossa puretaan EASI-raportin tietoa, sinun työsi, roolisi ja vastuidesi näkökulmista. Kesto 1,5 h.
 • Todistuksen käymästäsi valmennuksesta.

Hinta

590 € + alv /hlö

Asiakastarina

”Minulla oli tiimissäni eräs asiantuntija, jonka kanssa aina tuntui, että keskustelu ajautui törmäyskurssille. Tuntui, että hän ei koskaan innostunut ajatuksistani, ja aistin, että hän jollakin tavalla oli stressaantunut minun kanssani. Tilasimme EASI-valmennuksen, ja oli kuin lamppu olisi syttynyt päässäni.

Opin, että olimme tämän tiimiläisen kanssa tyyleiltämme aivan vastakkaiset. Minä innostujana ja spontaanina etenijänä satuin aina yllättämään analysoijatyylisen asiantuntijan yhtäkkisillä ideoillani ja jutteluhetkilläni. Ymmärsin, miksi aiheutin hänessä näitä aistimiani stressin ja ahdistuksen reaktioita.

Kun tunnistin omat sudenkuoppani, ja hyödynsin EASI-raporttini vinkkejä, yhteistyömme rupesi sujumaan aivan eri lailla. Pystyimme molemmat rentoutumaan vuorovaikutustilanteissa, tuntui, että tulimme paremmin kuulluksi ja ymmärretyksi. Tottakai tämä johti siihen, että saimme myös tehtyä työmme paremmin, joka näkyi myös muulle tiimille, paransi ilmapiiriä ja näkyi jopa luovempina lopputuloksina asiakkaille.”

asiantuntijaorganisaatiossa toimiva tiiminvetäjä, 10 tiimiläistä

Tilaa henkilökohtainen valmennus  Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan EASI-kartoitukset ja valmennuksen koko tiimille tai ryhmälle, ota yhteyttä!