Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä

Etäjohtaminen - Tulosta joustavalla työllä

Työn tekemisen tavat muuttuvat, kun teknologia mahdollistaa työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Esimiestyö ja tiimityö eivät enää edellytä fyysistä läsnäoloa. Uudessa tilanteessa esimiehet tarvitsevat uudenlaista osaamista ihmisten johtamiseen. On osattava kyseenalaistaa vanhoja toimintatapoja sekä kehittää yhteistyötä – mieluiten yhdessä työntekijöiden kanssa.

Minkälaista osaamista tarvitaan, että voi menestyä etäjohtajana? Kirja tarjoaa ratkaisuja etäjohtamisen haasteisiin sekä vinkkejä ja työkaluja parempaan etäjohtamiseen. Etäjohtaminen on ennen kaikkea ihmisten johtamista.

Tutustu sisällysluetteloon

Siirry verkkokauppaan
Huom! Saatavilla myös e-kirjana

Lukijoiden palautetta

”Kirjan käytännönläheiset esimerkit ovat hyvin kuvaavia, ja on lohdullista lukea, että omat kokemukset ovat hyvin tyypillisiä etäjohtamisen haasteita ja että on mahdollista hakea myös ratkaisukeinoja niihin.”
Heidi Varpelaide, lehtori, tiimivastaava

”Kirja oli käytännönläheinen opas etätyöhön ja etänä tapahtuvaan esimiestyöhön. Siinä oli useita hyviä vinkkejä ja esimerkkejä, joita olen itsekin ottanut käytäntöön. Kirja herätti paljon ajatuksia. Suosittelen kirjaa niin etätyötä tekeville kuin etätyötä vieroksuville, sillä kirja taklaa hyvin uskomuksia, joita etätyöhön voi edelleen liittyä.”
Sanna Niittymäki, rekrytointipäällikkö, Eatech Oy

”Kirja on loistava, niin käytännönläheinen ja suoraa asiaa.”
Anonyymi palaute

”Kirja on kirjoitettu todella ymmärrettävästi, siinä oli paljon hyviä käytännön esimerkkejä eikä se ollut liian tiiviisti pakattu vaan ”ilmava”. Teoriapuoli oli itselleni varsin tuttua, mutta esimerkeissä oli paljon sellaista, missä minäkin sain muutaman kerran ”ahaa-elämyksen”. Eli sain hyviä käytännön vinkkejä myös omaan toimintaani.”
Esa Lehtinen, konsultti, Consulting Business in Estonia

”Olet tehnyt hyvän kirjan, jota on helppo kehua.”
Riitta Hyppänen, työelämän kehittäjä, CM & HR Consulting Oy

”Kirja kuvaa käytännönläheisesti joustavissa työmuodoissa tarvittavia taitoja ja osaamista, jotka on tarpeen huomioida rekrytoitaessa johtajia ja työntekijöitä etätyöhön.
Paula Peltolin, henkilöstöpalvelualan ammattilainen, Personaria Oy

Kirjan tiedot
  • Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä
  • Sidottu pehmeäkantinen
  • ISBN 978-952-14-2841-8
  • Sivumäärä 206
  • Julkaistu: 21.9.2016
  • Kustantaja Talentum
  • Hinta 55 €, sisältäen alv 10 %

Siirry verkkokauppaan