Etäjohtaminen

 Tulosta joustavalla työllä

Etäjohtaminen - Tulosta joustavalla työlläTyön tekemisen tavat ovat muuttuneet. Etäjohtamista tehdään etä- ja hybridityössä sekä monipaikkaisessa ja paikkariippumattomassa työssä. Johtaminen ja tiimityö kaipaavat uudenlaista osaamista. On osattava kyseenalaistaa vanhoja toimintatapoja sekä kehittää yhteistyötä – mieluiten yhdessä työntekijöiden kanssa. Kirja tarjoaa käytännönläheisiä ratkaisuja ja runsaasti esimerkkejä johtamiseen etä- ja hybridityössä. 

Tutustu sisällysluetteloon

Tilaa tästä


Huom! Saatavilla myös e-kirjana täältä

Lukijoiden palautetta

”Kirjan käytännönläheiset esimerkit ovat hyvin kuvaavia, ja on lohdullista lukea, että omat kokemukset ovat hyvin tyypillisiä etäjohtamisen haasteita ja että on mahdollista hakea myös ratkaisukeinoja niihin.”
Heidi Varpelaide, lehtori, tiimivastaava

”Kirja oli käytännönläheinen opas etätyöhön ja etänä tapahtuvaan esimiestyöhön. Siinä oli useita hyviä vinkkejä ja esimerkkejä, joita olen itsekin ottanut käytäntöön. Kirja herätti paljon ajatuksia. Suosittelen kirjaa niin etätyötä tekeville kuin etätyötä vieroksuville, sillä kirja taklaa hyvin uskomuksia, joita etätyöhön voi edelleen liittyä.”
Sanna Niittymäki, rekrytointipäällikkö, Eatech Oy

”Kirja on loistava, niin käytännönläheinen ja suoraa asiaa.”
Anonyymi palaute

”Kirja on kirjoitettu todella ymmärrettävästi, siinä oli paljon hyviä käytännön esimerkkejä eikä se ollut liian tiiviisti pakattu vaan ”ilmava”. Teoriapuoli oli itselleni varsin tuttua, mutta esimerkeissä oli paljon sellaista, missä minäkin sain muutaman kerran ”ahaa-elämyksen”. Eli sain hyviä käytännön vinkkejä myös omaan toimintaani.”
Esa Lehtinen, konsultti, Consulting Business in Estonia

”Olet tehnyt hyvän kirjan, jota on helppo kehua.”
Riitta Hyppänen, työelämän kehittäjä, CM & HR Consulting Oy

”Kirja kuvaa käytännönläheisesti joustavissa työmuodoissa tarvittavia taitoja ja osaamista, jotka on tarpeen huomioida rekrytoitaessa johtajia ja työntekijöitä etätyöhön.
Paula Peltolin, henkilöstöpalvelualan ammattilainen, Personaria Oy

Kirjan tiedot 

  • Julkaisuvuosi 2016
  • ISBN: 978-952-14-2842-5
  • Kustantaja: Alma Talent
  • Sivumäärä 200

Tilaa tästä