Näin menestyt monipaikkaisessa työssä

Näin menestyt monipaikkaisessa työssä kokoaa asiantuntijatietoa, käytännön työkaluja ja oivalluksia hybridityön haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tämän kirjan avulla nostat hybridityön seuraavalle tasolle tai kehität organisaatiosi toimintakykyä paikkariippumattomassa työssä.

Kirja on suunnattu kaikille, joille etä- ja hybridityön haasteet ovat tuttuja. Se antaa vastauksia polttaviin kysymyksiin ja uusia näkökulmia ongelmiin, joita perinteiset toimintamallit eivät ratkaise.

Johtoryhmille ja liiketoimintajohdolle kirja tarjoaa keinot tarkastella monipaikkaisuuden strategisia mahdollisuuksia ja kehittää organisaation kykyä onnistua hybridityössä.

Tiiminvetäjänä saat tietoa kriittisen tärkeistä tiimityön prosesseista sekä keinoja kehittää yhteistyöstä toimivampaa ja tehokkaampaa. Kirjassa on myös käytännön esimerkit etänä tehtävään kehittämiseen, jonka yleisesti edelleen uskotaan olevan mahdotonta.

Tieto- ja asiantuntijatyötä tekevälle kirja antaa oivalluksia asynkronisen työn ja keskittyneen työskentelyn hyödyntämisestä sekä välineitä aikaansaavaan, tulokselliseen ja hyvinvointia edistävään itsensä johtamiseen sekä monipaikkaisessa työssä menestymiseen.

Teos rohkaisee ajattelemaan nykytyöelämän monimutkaisia kysymyksiä uudella tavalla ja auttaa nostamaan hybridityön tehokkuuden ja tuottavuuden huippuunsa – onpa organisaatiosi hybridimalli millainen tahansa.

Tilaa tästä

Haluatko mieluummin ääni- tai e-kirjan?

Jos mieluummin kuuntelet kirjasi tai kannat niitä mobiililaitteella mukanasi, voit tilata itsellesi sopivimman version täältä.

Tutustu sisällysluetteloon

Haluatko tietää tarkemmin millaisia asioita kirja käsittelee? Pääset tarkastelemaan sisällysluetteloa täältä.

Lukijoiden palautetta

”Kirja on monipuolinen ja laaja teos yhdestä tämän hetken vilkkaimmin keskustelluista teemoista työelämässä. Kirjan vahvuuksia ovat konkreettiset esimerkit ja työkalut, joista hyötyvät niin yritysten ylin johto, esihenkilöt kuin asiantuntijatkin, jotka miettivät minkälaisia ratkaisuja monipaikkaisessa työssä pitäisi tehdä.”
– Pauli Forma, työkykypalveluista vastaava johtaja, Varma

”Tämä teos on upea mosaiikki, jossa yhdistyy niin tutkimustieto, käytännölliset esimerkit ja vinkit sekä välitehtävät, joiden avulla voi pysähtyä pohtimaan omaa tai organisaation toimintaa monipaikkaisen työn äärellä tai sitä kohti. Sujuvasti soljuva teksti haastaa myös lukijaansa olettamaan omia olettamuksia ja asenteita. Suosittelen lämpimästi.
– Susa Nikula, ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja, LähiTapiola sekä yrittäjä ja kirjailija

Tilaa tästä

Kirjan tiedot

Julkaisuvuosi2023
ISBN978-952-14-4939-0
KustantajaAlma Talent
FormaattiKovakantinen kirja
Sivumäärä371