Våra tjänster

Vi hjälper er organisation att dra riktlinjer för distansarbete och utveckla nya arbetssätt. Vi utbildar, coachar och delar ny kunskap med både ledare, team och arbetstagare i teman som ledarskap, delat och självledarskap, samarbete, interaktion och kommunikation samt nya arbetssätt. Vi är vana att jobba tillsammans med ledningsgrupper, chefer och hela personalen.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi det moderna arbetslivet. 

Vi hjälper våra kunder i t.ex. följande teman:

 • Ledarskap och distansledarskap
 • Coachande ledarskap i distansarbete och decentraliserade organisationer
 • Utspritt teamarbete 
 • Bästa praxis, riktlinjer och instruktioner för distansarbete
 • Självledarskap, delat ledarskap och kommunikation i distansarbete 
 • Utveckling av teamets samarbete då medlemmarna jobbar utspritt
 • Rekrytering och introduktion på distans  

Ifall du inte hittar just det temat du söker efter, välkommen att kontakta oss. Vi kan skräddarsy en lösning precis enligt ert behov. 

Vårt arbetssätt är interaktivt, inklusivt och strävar till reflektion och inlärning på individuell och kollektiv nivå. Vi har fått tack för vårt praktiska grepp och konkreta exempel. För tillfället ordnar vi utbildningar, workshops och föreläsningar både virtuellt på distans eller som närtillställningar, ifall det är möjligt och ändamålsenligt. 

Viktigast för oss är ett gott samarbetsförhållande med våra kunder. Här nedan ser du några exempel på organisationer som har samarbetat med oss.

  Hur kan vi vara till hjälp?

  Ta kontakt eller be offert!  Viktigast för oss är ett gott samarbetsförhållande med våra kunder. Här nedan ser du några exempel på organisationer som har samarbetat med oss.

  Point Group

  Läs mera om referenser.