Kävelywebinaarit keväälle 2022

Kaipaatko piristystä henkilöstölle? Haluaisitko järjestää jotain kivaa, mutta hyödyllistä?

Hyvät palautteet saaneet kävelywebinaarit ovat hyvä ratkaisu tarjota kevyt suupala asiaa kuunneltavassa muodossa.

Idea

Kävelywebinaarin sisältö on suunniteltu siten, että siihen ei tarvitse osallistua ruudun ääressä. Tilaisuuden kutsussa kannustetaan osallistujia lähtemään ulos kävelyteille tai metsälenkille. Ja jos ulkoilu ei kelin takia tai muista syistä ole mahdollinen, voi osallistuja hypätä kuntopyörän selkään tai ottaa rennon asennon nojatuolissa.

Kohderyhmänä lähijohtajat

Webinaarin sisällössä pysähdytään pohtimaan johtamisen haasteita etä- ja hybridityössä sekä antamaan johtamistehtävässä toimiville eväitä parempaan johtamiseen. Webinaarin aiheena voi olla esimerkiksi

 • Hybridityön johtaminen
 • Tiimin johtaminen etä- ja monipaikkaisessa työssä
 • Hyvinvoinnin johtaminen hybridityössä

Kohderyhmänä henkilöstö

Webinaarin sisällössä voimme keskittyä hyvinvointiin ja jaksamiseen, itsensä johtamiseen tai yhteistyöhön. Tavoitteena on antaa eväitä oman työn mielekkyyden lisäämiseen ja hybridityössä tarvittavien toimintatapojen kehittämiseen. Aiheena voi olla esimerkiksi

 • Hyvä itsensä johtaminen ja oman työn suunnittelu hybridityössä
 • Digitaalisen ajan työtavat – jaksaminen ja stressinhallinta hybridityössä
 • Sujuva yhteistyö ja yhteisöllisyys etä- ja monipaikkatyössä

Toteutus

Tilaa lähijohtajille, koko henkilöstölle tai ilahduta tiimiäsi napakalla ja virkistävällä 45 minuutin kävelywebinaarilla. Toteutamme webinaarit tilaajan Teamsilla tai Timanttian Zoomilla.

Hinta

Hinta 1.200 € + alv. Webinaari on mahdollista tallentaa tilaajan sisäiseen käyttöön.
Mahdollisesta webinaaritallenteesta veloitamme 500 € + alv, joka oikeuttaa tallenteen hyödyntämisen tilaajan sisäisessä käytössä yhden vuoden ajan.

Tilaa tai pyydä lisätietoja  Hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen, toteutus ja palautekeskustelu jälkikäteen sekä materiaali osallistujille sähköisessä muodossa. Hintaan lisätään mahdolliset matkakustannukset.

  Etätoteutus asiakkaan Teamsilla, Zoomilla tai Meetilla. 

  Maksuehto 14 vrk netto.

  Tutustu myös muihin palveluihimme.