Hyvän johtamisen työkalupakki

Hyvän johtamisen työkalupakki syntyi alunperin tarpeesta antaa ideoita ja inspiraatiota parempaan ihmisten johtamiseen. Pakasta on ilmestynyt uudistettu painos elokuussa 2021 ja se pureutuu edelleen johtamistyöhön ja tiimin vetämiseen. Uudistamisen yhteydessä siihen on lisätty neljä uutta etätyöhön liittyvää menetelmää.

Pakka sisältää yhteensä 45 erilaista menetelmää neljässä eri kategoriassa, sekä 4 uutta etätyöhön liittyvää ideakorttia. Se tarjoaa ideoita ja vinkkejä johtamistaitojen kehittämiseen, hyvään esihenkilötyöhön, tiimin kanssa toimimiseen sekä johtamistehtävän hoitamiseen. 

Aiemmin tulleen palautteen perusteella pakka on erinomainen uusille esihenkilöille ja tiiminvetäjille. Myös kokeneet esihenkilöt ovat kokeneet pakan olevan loistava ajatusten virkistäjä ja muistuttuja erilaisiin johtamistilanteisiin.


Soveltuu erityisesti johtamiseen, projektinvetämiseen ja tiimin esihenkilöille.

Siirry Ideapakan verkkokauppaan

Katso esimerkkejä työkaluista

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset tutustumaan muutamaan pakan sisältämään menetelmään.

Siirry Ideapakan verkkokauppaan

Käyttäjien palautteita

“Hyvä esimiespakka ja sain hyviä neuvoja ja tärkeitä muistutuksia.”

“Itse työskentelen metalliteollisuudessa. Esimerkiksi minulle ja kollegoilleni tämä olisi todella hyvä pakki ja toki samoin työnjohtajille. Itse asiassa vaikea miettiä kuka pakista ei hyötyisi esimiestyössään.”

“Sopii mielestäni todella hyvin esimiehenä uraansa aloittaville, mutta myös jo esimiesurallaan edenneille, koska aika ajoin on syytä palautella mieleen ihan niitä perusasioitakin.”

“Tämmöinen muistutin voisi olla hyvä työpöydän nurkalla, jos vaikka muistaisi paremmin…”

Siirry Ideapakan verkkokauppaan

Tiedot

  • Mitat: 11 x 8 x 1.5 cm
  • Paino: 0,2 kg
  • Hinta: 59 € sisältäen alv 10 % sekä toimituskulut Suomessa

Siirry Ideapakan verkkokauppaan

Takaisin edelliselle sivulle