Johda oikeudenmukaisesti

– Varo ajatusvinoumia johtamisessa

perjantai 21.4.2023 klo 9-11

kouluttajana Kirsi Laine

Koulutuksen jälkeen osaat johtaa työntekijöitäsi siten, että heidän motivaationsa tehdä parhaansa yhteisen hyvän eteen pysyy vahvana.

Koulutuksen kuvaus

Tasapuolinen ja oikeudenmukainen johtaminen on yksi tärkeimmistä esihenkilön osaamisista, jolla hän voi merkittävästi tukea työmotivaatiota ja työssä suoriutumista. Saatamme epähuomiossa kuitenkin johtaa henkilöitä väärin perustein, tehdä ratkaisuja, jotka eivät tunnu työntekijöistä oikeudenmukaisilta tai antaa vaikutelman ettemme luota.

Tässä etäkoulutuksessa käsitellään kognitiivisia ajatusvinoumia, jotka vaikuttavat jokaisen esihenkilön johtamiseen, ellei asiasta ole tietoinen ja kiinnitä siihen huomiota. Tarkastelemme koulutuksessa konkreettisten esimerkkien avulla johtamisen näkökulmasta tärkeimpiä ajatusvinoumia sekä keinoja, joilla johdat arvostavasti ja oikeudenmukaisesti.

Miksi koulutukseen kannattaa osallistua?

  • Saat käänteentekevää tietoa ilmiöstä, joka koskettaa aivan jokaista
  • Pystyt tiedostamaan omia ajatusvinoumiasi paremmin
  • Tiedät, miten johdat oikeudenmukaisesti ja arvostavasti
  • Saat ideoita oman johtamisesi kehittämiseen

Kenelle

Johtajat, päälliköt, esihenkilöt, tiiminvetäjät, projektipäälliköt, henkilöstöasiantuntijat

”Webinaari oli todella loogisesti ja hyvin jäsennelty. Sisältö ja aihe oli mielenkiintoinen ja lyhyessä ajassakin päästiin hyvin asiaan kiinni. Kiitos hienosta webinaarista!”

Osta koulutus verkkokaupastamme

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen ohjelma/teemat

  • Työntekijöiden odotukset johtamista ja esihenkilötyötä kohtaan
  • Johtamisen sudenkuopat – kognitiiviset ajatusvinoumat
  • Mitä ajatusvinoumat ovat ja miten ne näkyvät käytännössä
  • Omien ajatusvinoumien tunnistaminen ja keinot niiden ennaltaehkäisyyn
  • Viisi käytännön vinkkiä

Hinta

290 € + alv / organisaatio (max 5 hlöä)

Paremman johtamisen intensiivikoulutuksen kesto on 2 tuntia. Tämä aikana saat konkreettisia vinkkejä oikeudenmukaiseen ja arvostavaan johtamiseen.

Koulutuksen tallenne on käytössäsi 6 kk ajan.

Annamme koulutukselle 100 % tyytyväisyystakuun!

“Tosi kattavasti käsiteltiin aihetta ja herätti välittömästi ajatuksia omista toimintatavoista ja niiden muuttamisesta.”

Osta koulutus verkkokaupastamme

Kouluttajan esittely

Kirsi Laine kouluttaa ja valmentaa johtajia, esihenkilöitä ja HR-ammattilaisia strategisesta rekrytoinnista. Hän sparraa organisaatioita kyvykkyyksien tunnistamisessa ja henkilöarviointien toteutuksessa, johtamisprofiilien määrittelyssä sekä tiimidynamiikan kehittämisessä.

”Itse sisältö ja napakka ote. Sekä se, että oma suosikkini ”Thinking fast & slow” mainittiin useamman kerran lähteenä. Tärkeä aihe ja ennen kaikkea tulevaisuuden yritysten kilpailuetua vahvistava tosiasia.”

Pidätämme oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Mikäli haluaisit ilmoittaa enemmän kuin 5 osallistujaa tai pyytää tarjousta organisaatiollesi toteutettavasta koulutuksesta, otathan meihin yhteyttä info@timanttia.fi.

Peruustusehdot

Mikäli et pääsekään osallistumaan lunastamaasi koulutukseen, eikä organisaatiosta löydy muita osallistujia, on peruuttaminen veloituksetta mahdollista 10 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Peruuttaminen ei välttämättä ole kuitenkaan tarpeen, sillä osallistumismaksulla saat koulutustallenteen käyttöösi.

Osta koulutus verkkokaupastamme