Avoimet koulutukset

Timanttian uudet avoimet koulutukset ovat nimensä mukaisesti kaikille avoimia verkkokoulutuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita liittyen johtamiseen, etä- ja hybridityöhön sekä vuorovaikutukseen. Kouluttajina toimivat Timanttian asiantuntijat.

Käytännönläheiset koulutukset tarjoavat arkeen mahtavia ja sitä heti helpottavia vinkkejä. Koulutuksien tallenne on käytössäsi 6 kk ajan ja kaikilla koulutuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu.

Koulutuksen voit hankkia vaivattomasti verkkokaupastamme.

Avoimien koulutusten aiheet

Johda oikeudenmukaisesti – varo ajatusvinoumia johtamisessa

perjantai 21.4.2023 klo 9–11

Miten johtaa työntekijöitä siten, että heidän motivaationsa tehdä parhaansa yhteisen hyvän eteen pysyy vahvana? Etäkoulutuksessa käsitellään kognitiivisia ajatusvinoumia, jotka vaikuttavat jokaisen esihenkilön johtamiseen, ellei asiasta ole tietoinen ja kiinnitä siihen huomiota.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Hybridityön johtaminen asiantuntijaorganisaatiossa

tiistai 23.5.2023 klo 9–11

Työkaluja ja vinkkejä tulokselliseen yhteistyöhön sekä yhteisöllisyyden ylläpitämiseen. Etäkoulutuksessa tarkastellaan hybridityön erityispiirteitä johtamisen ja esihenkilötyön näkökulmasta.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Miten esihenkilö jaksaa? – Esihenkilön oma työhyvinvointi ja suorituskyky

torstai 8.6. klo 9–11

Oman jaksamisen varmistaminen kuuluu esihenkilön työhön siinä missä muutkin johtamisen osa-alueet. Koulutuksen jälkeen osaat pitää huolta jaksamisestasi yksinkertaisilla ja esihenkilön kiireiseen arkeen soveltuvilla tavoilla.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Hyvä itsensä johtaminen ja oman työn hallinta hybridityössä

tiistai 22.8.2023 klo 9–11

Eväitä toimintatapojesi kehittämiseen tavoitteena mielekkäämmät ja tuotteliaammat työpäivät. Koulutuksessa käydään läpi tärkeimpiä taitoja oman työn suunnitteluun; valintojen tekemistä, omalle työlle olennaisten tehtävien tiedostaminen ja uskallus keskittyä niihin sekä epäolennaisten asioiden karsiminen.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Kehitetään yhdessä ja osallistaen – myös etänä

tiistai 19.9.2023 klo 13–15

Ideoita, eväitä ja työkaluja yhteistyön, kehittämis- ja suunnitteluprosessien tehostamiseen erityisesti etä- ja hybridityössä. Koulutuksessa käsitellään etänä ja hajautetusti tehtävän yhteistyön ja osallistamisen merkitystä ja nostetaan esiin tapoja, joilla parannetaan ryhmätyötä etänä.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Hybridityön johtaminen sote-organisaatiossa

torstai 12.10.2023 klo 9–11

Konkreettisia työkaluja ja vinkkejä esihenkilötyöhön hybridi- ja monipaikkaisessa työssä. Valmennuksessa tarkastellaan hybridityön erityispiirteitä johtamisen ja esihenkilötyön näkökulmasta erityisesti sote-organisaatioissa.

Lue lisää ja osta verkkokaupastamme

Koulutuksien kesto vaihtelee. Käytännönläheiset koulutukset tarjoavat arkeen mahtavia ja sitä heti helpottavia vinkkejä. Koulutuksien tallenne on käytössäsi 6 kk ajan ja kaikilla koulutuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu.

Pidätämme oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Mikäli organisaatio haluaa avoimien koulutusten teemoista itselleen räätälöidyn laajemman valmennuskokonaisuuden tai ilmoittaa enemmän kuin 5 osallistujaa, ota yhteyttä meihin info@timanttia.fi .

Peruustusehdot

Mikäli et pääsekään osallistumaan lunastamaasi koulutukseen, eikä organisaatiosta löydy muita osallistujia, on peruuttaminen veloituksetta mahdollista 10 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Peruuttaminen ei välttämättä ole kuitenkaan tarpeen, sillä osallistumismaksulla saat koulutustallenteen käyttöösi.

Osta koulutukset verkkokaupastamme